Creare magazin online

Delirs

Povestea unui start-up

Magazin online delirs

Servicii

Creare magazin online

Strategie de marketing
Dezvoltare magazin online
Sistem multi-language
Web design ilustrativ
UI/UX development
Copywriting
Optimizare SEO
Branding

Delirs este povestea unui start-up din Petrila, care a început din pasiunea de a nu risipi nimic și de a transforma legumele și fructele de sezon în delicatese care se pot degusta pe tot parcursul anului.

Planul inițial se baza pe târguri naționale și internaționale, unde cumpărătorii puteau degusta produsele și pe o mică rețea de distribuție. Anul trecut, borcanele Delirs au ajuns în China și Vietnam la niște târguri cu producători din toată lumea, prezentând asiaticilor rețetele românești de zacuscă, sirop și gem. În septembrie 2019 a venit și prima comandă de 15000 de borcane cu gem din China, însă, deși borcanele sunt gata, din cauza epidemiei cu COVID-19 comanda și plata produselor s-au blocat în proceduri și birocrație.

Pentru orice mic producător, un stoc mare care nu se poate vinde poate însemna falimentul. Echipa Delirs a înțeles imediat că pentru a supraviețui este nevoie să își schimbe modelul de business și să se reorienteze cât mai rapid spre online. Așadar, în martie au decis că au nevoie de o strategie de marketing digital, de un magazin online funcțional și optimizat și de un conținut care îmbie la degustare! După 4 săptămâni de muncă, site-ul delirs.com este gata!

Vezi site-ul live | Alte proiecte

Ce a trebuit să livrăm?

Obiectivul

Dezvoltarea unei strategii de marketing pentru a prezenta cât mai bine produsele și brandul, alături de un magazin online multi-language. De asemenea, a fost necesară dezvoltarea de conținut și optimizarea SEO.

site de prezentare ong

Un magazin online cu un design aparte

Rezultatul

Delirs - dezvoltare magazin online
Delirs - creare magazin online
Delirs - magazin online
Delirs - proiect magazin online
creare site ong

Site-ul este esența imaginii tale online.

Shane McKenna

Ești gata să depășești limitele?

Cere acum soluții pentru creșterea firmei tale.

Trimite cuiva interesat