Vinde mai repede, mai mult!

Creare magazin online

">

Ai ideea. Probabil ai și produsul. Un magazin online este soluția eficientă pentru a începe rapid să și vinzi. Poți avea acces la o piață în creștere, ideală pentru firme noi. Anul trecut în România s-au cheltuit în magazinele online câte 12 milioane de euro în fiecare zi, iar cumpărăturile online sunt într-o creștere de peste 20% de la un an la altul. 

creare magazin online
creare site restaurant

Magazinele fizice vor deveni doar showroom-uri. Vânzările mari se fac online.

Mitchell Harper

Substanțial mai ieftin decât un magazin fizic

Nu doar că ai acces la mai mulți clienți, dar și investiția inițială este mai mică. În plus, economisești și timp: un magazin online poate fi funcțional și gata să accepte plăți într-un timp mai scurt.

*

Ai acces la un bazin mare de potențiali clienți

Cu un magazin online, nu ești niciodată limitat de volumul de trafic pietonal de pe stradă. Zilnic, milioane de români petrec timp pe internet și toți pot fi potențialii tăi clienți.

Z

Deschis 365 de zile pe an

Cheful de shopping vine în momente neașteptate. De aceea este important ca produsele tale să poată fi cumpărate indiferent că este noaptea de Crăciun sau sâmbăta la 2 dimineața.

Creare magazin online unic, special pentru nevoile tale

Vei avea un magazin online perfect ajustat nevoilor și obiectivelor tale. Pentru noi, nu există 2 magazine online la fel: fiecare are propria lui personalitate și linie de design și oferă vizitatorilor o experiență unică și ușoară. Ne ocupăm de întreg procesul, de la selecția produselor până la primirea de către client a facturii fiscale aferente comenzii plasate.

Construim magazine online care arată și funcționează impecabil, indiferent de dispozitiv, care facilitează o experiență de shopping cât mai plăcută pentru vizitatorii magazinului tău. Magazinele online dezvoltate de Faircrate sunt optimizate SEO, astfel încât businessul tău să beneficieze de o expunere cât mai mare și să atragă din ce în ce mai mulți clienți.  

magazin online delirs

Proiect: magazinul Delirs

Proiectul de ecommerce Delirs a fost creat în totalitate de Faircrate și oferă o experiență unică vizitatorilor, printr-un design extrem de memorabil și fresh.

Procesul de vânzare este unul extrem de ușor de parcurs, este acceptată plata cu cardul și factura vine automat pe email clienților (doar după ce primirea plății a fost confirmată).

webdesign

Un magazin cu tot ce trebuie

La ce te poți aștepta de la un magazin online creat de echipa Faircrate România

Oricâte produse ai nevoie

Fie că vorbim de un singur produs sau de zeci de mii, ne asigurăm că platforma de ecommerce pe care ți-o livrăm este ajutată nevoilor tale.

Acceptă plata cu cardul

Produsele achiziționate pot fi plătite cu cardul bancar în mod sigur, rapid și eficient – direct pe noul tău magazin online.

g

Managementul stocurilor

Introduci câte produse sunt în stoc, și de fiecare dată când unul este achiziționat stocul este ajustat în mod automat de sistem.

Integrare cu firme de curierat

Alegi ce opțiuni de livrare să fie disponibile (și costul lor), iar clienții aleg modalitatea lor preferată în procesul de vânzare. Rapid și eficient!

Modificare ușoară a produselor

Fie că vrei să adaugi, să modifici sau să elimini un produs, procedura este una extrem de simplă! În plus, o putem ajusta în funcție de nevoile tale.

Ai o vânzare, primești o notificare

Primești automat o notificare sau un email de fiecare dată când un client plasează o comanda pe site-ul tău. Ești întotdeauna conectat.

Ajustare perfectă pe tabletă și pe mobil

Viteză mare de încărcare prin optimizare 

Integrare cu Facebook, Instagram sau Whatsapp

Garanția este inclusă pentru toate serviciile

Întrebări frecvente

Am sintetizat în această secțiune cele mai frecvente întrebări pe care le primim referitoare la serviciul de creare magazin online.

Dacă dorești mai multe informații sau dacă ai o întrebare care nu se regăsește printre cele alăturate, nu ezita să ne trimiți un mesaj.

Cât durează crearea unui magazin?

Timpul de livrare variază în funcție de complexitatea proiectului, fiind proporțional cu factori precum numărul de produse, numărul de imagini sau alte aspecte. Procesul de creare magazin online pentru un site cu 10 produse este de aproximativ 4 săptămâni.

Cât costă un magazin online?

Prețul este stabilit în funcție de necesitățile tale. Nu vei fi niciodată taxat pentru lucrurile de care nu ai nevoie, așa că înainte de a trimite o ofertă discutam pentru a înțelege pe deplin care îți sunt obiectivele. Calculul de preț va lua în considerare numărul total de produse. 

Pot vedea câteva exemple?

Sigur! Am creat o secțiune specială în care am prezentat câteva dintre proiectele noastre recente, inclusiv magazine online. Poți consulta oricând portofoliul nostru.

Pot modifica singur produsele?

Bineînțeles! Managementul produselor de pe site se face printr-o interfață (direct din browserul web), în care te loghezi cu un username și cu o parolă. Aici ai acces la toate produsele și le poți modifica din toate punctele de vedere.

Câte produse pot introduce?

Câte vrei! Înainte să începem dezvoltarea vom avea o discuție în detaliu despre nevoile pe care le ai de la magazinul online și ne putem asigura ca magazinul face față unui număr uriaș de produse (chiar sute de mii, dacă asta îți dorești de la site). 

Ce modalități de plată pot avea?

Magazinul tău, decizia ta! Putem introduce o multitudine de modalități de plata pentru clienții tăi, de la plata online cu cardul până la alte modalități mai clasice precum virament bancar sau plata ramburs.

realizare magazin online

Servicii full-option de creare magazin online

Limitele sunt dictate doar de dorințele, nevoile și obiectivele tale. Noi îți transformăm viziunea în realitate în cel mai eficient mod posibil. Oferim solutii de ecommerce personalizate și care oferă întotdeauna rezultate concrete.

Web design dincolo de limite

Întotdeauna împingem limitele. Vrem ca fiecare pagină să fie o voce reprezentativă pentru tine și să treacă dincolo de limitele tradiționale de web design.

Un magazin online care uimește

Vrem ca primul gând al fiecărui vizitator să fie „wow”. Dacă reușim să captăm atenția utilizatorilor, putem îndepliniși obiectivele de branding și de promovare pe care le ai.

Ești gata să începi sa vinzi pe internet?

Trimite cuiva interesat