Creare site pentru ONG

Constantiana

Dedicați salvării patrimoniului Constanței

Creare site ong

Servicii

Creare site ONG

Web design
UI/UX
SEO on page
Optimizare tehnică

Constantiana este un brand al asociației non profit Verde Urban care are rolul de a atrage atenția asupra conservării patrimoniului cultural al orașului Constanța. Verde Urban și-a dorit un site care să ducă vizitatorii în atmosfera de muzeu a Tomisului, un site care să celebreze istoria bogată a orașului.

Am creat un site de prezentare care să pună accentul cât mai eficient pe proiectele celor de la Constantiana, folosind un design special, potrivit unei organizații cu caracter istoric. Arhaic dar în același timp modern, rezultatul este unul care ajută organizația să își îndeplinească obiectivele în materie de comunicare publică în era digitală, dar fără să își piardă identitatea sa aparte.

Obiectivul Constantiana, inclusiv în mediul online, este acela de a lupta pentru salvarea patrimoniului istoric al Constanței și de a facilita cetățenilor descoperirea comorilor arheologice ale zonei. Acum, pe lângă activitatea pe rețelele de socializare, organizația are un hub central pentru comunicarea online prin intermediul unui nou site.

Vezi site-ul live | Alte proiecte

Ce a trebuit să livrăm?

Obiectivul

Crearea unui site pentru brandul Constantiana, o prezentare digitală modernă dar care să aducă în același timp un omagiu caracterului istoric. Proiectul a avut un timp de execuție de aproximativ o săptămână. 

site de prezentare ong

Un site modern, dar cu un flair istoric

Rezultatul

Creare site organizatie non guvernamentala
Site pentru ONG
constantiana constanta
site constantiana
creare site ong

Site-ul este esența imaginii tale online.

Shane McKenna

Ești gata să depășești limitele?

Cere acum soluții pentru creșterea organizației tale.

Trimite cuiva interesat