Câteva exemple de proiecte Faircrate

Portofoliu

Proiecte recente, dezvoltate cu grijă și primite cu entuziasm

01

Restaurant Amalgam

Conceptul nou de la Zexe, Amalgamul perfect între restaurant, cafenea, pizzărie, florărie avea nevoie de un site de prezentare care să cuprindă tot, care să surprindă fiecare detaliu, fără a pierde însă aspectul de unitar și armonios.

Faircrate site de prezentare

02

Publicația Sursa Sigură

Sursa Sigură este un site de știri, un sintetizator de informații venite din sursă oficială, cu obiectivul de a infoma cetățenii din județul Constanța folosind doar surse sigure și credibile. Un concept nou, generat de nevoia de siguranță a informațiilor vehiculate în spațiul public.

03

Asociația Verde Urban

Verde Urban este o asociație non profit care și-a dorit un site de prezentare pentru a-și expune demersurile de menținere și extindere a spațiilor verzi din orașul Constanța. După mulți ani de prezență doar în social media și cu obiective clare, Verde Urban are acum propriul spațiu de exprimare liberă față de publicul său.

04

Constantiana

Constantiana este un brand al asociației non profit Verde Urban care are rolul de a atrage atenția asupra conservării patrimoniului cultural al orașului Constanța. Verde Urban și-a dorit un site care să ducă vizitatorii în atmosfera de muzeu a Tomisului, un site care să celebreze istoria bogată a orașului.

05

Esterio

Un brand dezvoltat de la zero, Esterio este un nou proiect în industria testelor de sterilizare.

06

Anais Home Decor

Anais Home Decor este un startup, un magazin de home decor și produse artizanale fabricate în România, care înainte de a investi în servicii de SEO, a dorit să testeze mesaje, imagini și produse pe audiențe diferite, pentru a vedea care sunt cele care au cea mai bună rată de conversie cu ajutorul Google Ads.

07

Delirs

Delirs este povestea unui start-up din Petrila, care a început din pasiunea de a nu risipi nimic și de a transforma legumele și fructele de sezon în delicatese care se pot degusta pe tot parcursul anului. Au decis că au nevoie de o strategie de marketing digital, de un magazin online funcțional și optimizat și de un conținut care îmbie la degustare! După 4 săptămâni de muncă, site-ul delirs.com este gata!

08

Concrete Art

ConcreteArt este o companie specializată în instalarea și repararea unor sisteme complexe de pardoseli decorative, industriale și sportive, care avea nevoie să își prezinte mai bine fiecare tip de pardoseală și să își crească vizibilitatea pe cât mai multe cuvinte cheie relevante cu serviciile business-ului său.

09

Reimens

O agenție bazată pe consultanță GDPR, Reimens a solicitat un site de prezentare pentru serviciile oferite.

10

Sterisaco

O companie care comercializează produse pentru uz spitalicesc, Sterisaco avea nevoie de un nou site de prezentare și de un suflu proaspăt pentru eforturile de promovare pe Facebook.

11

DaVinci Structures

DaVinci Structures confecționează și instalează structuri metalice atât pentru uz industrial, cât și pentru uz casnic. În plină expansiune a operațiunilor, compania a solicitat un site de prezentare al serviciilor oferite.

Ești pregătit pentru rezultate spectaculoase?

Spune-ne mai multe despre ce vrei să promovezi și un expert Faircrate te va contacta.

Trimite cuiva interesat