Îți dorești un…

Site web de prezenare

Prezintă-ți firma, cafeneaua, produsul sau portofoliul!

Un site de prezentare este cel mai ușor și mai la îndemnână mod prin care publicul larg poate interacționa cu ce ai de oferit. Cu un proces modern de web design, îți putem livra o platformă perfect aliniată cu obiectivele tale. 

site de prezentare
creare site restaurant

Site-ul este esența marketingului tău.

Shane McKenna
=

Un proces de lucru centrat pe nevoile clientului

Pasul 1 este întotdeauna înțelegerea pe deplin a nevoilor unice de web design pe care le ai. Înțelegând viziunea ta, vom putea livra un serviciu care să îți îndeplinească în totalitate obiectivele.

Doar după pasul 1 trecem mai departe la schițarea ideilor de design și la definirea structurii website-ului. Menținem comunicarea deschisă întotdeauna pentru feedback și ajustăm orice element în funcție de dorințele tale.

creare site de prezentare
web design
U

Analizăm și optimizăm chiar și cele mai mici detalii

Un site impecabil este suma multor detalii perfect puse la punct. 

Orice detaliu este important. Fie că vorbim de alinieri la milimetru sau de hiper-optimizarea fiecărei imagini pentru a asigura o viteză rapidă de încărcare, echipa noastră garantează un rezultat excepțional.

Z

Îți răspundem tuturor întrebărilor 

Știm că ești entuziasmat de noul tău site și că vrei să cunoști toate detaliile, deși poate nu ești expert în domeniu.

Îți stăm la dispoziție oricând și răspundem oricăror întrebări pe care le ai, fie că suntem în etapa de pre-producție, dezvoltare sau după ce proiectul a fost livrat. Vrem să ai toate informațiile necesare pentru a înțelege pe deplin ce îți livrăm. Până la urmă, este site-ul tău.

agentie web design
Ajustare perfectă pe tabletă și pe mobil
Viteză mare de încărcare prin optimizare 
Integrare cu Facebook, Instagram sau Whatsapp
Garanția este inclusă pentru toate serviciile

Beneficiile unui site de prezentare creat de Faircrate

Experiența noastră în beneficiul tău. Experții noștri cu ani de experiență în domeniu te vor ajuta să cucerești mediul online.

Îți punem la îndemână un întreg arsenal pentru a reuși să creezi un avantaj competitiv, indiferent de industria în care firma ta operează.

Web design modern

Un site pentru audiența prezentului nu poate fi bazată pe concepte de design de mult apuse. Toate paginile create de noi au un aspect modern și elegant.

HTML, CSS și Bootstrap

Folosim limbaje de mark-up și stlying moderne, perfect ajustabile pe ecranul oricărui dispozitiv (de la telefoane mobile până la televizoare smart).

Interfață de administrare

Fiecare produs vine la pachet cu o interfață de administrare. Tastezi un username și o parolă și ai acces rapid la modificarea conținutului.

Te putem ajuta cu conținut

Dacă nu ai poze sau texte pregătite pentru a fi incluse, te putem ajuta noi și cu aceste aspecte. Ne spui ce îți dorești și noi livrăm fix ce trebuie.

Interfață ușor de utilizat

Interfața site-ului este întotdeauna bazată pe crearea unei experiențe plăcute și ușor de utilizat pentru fiecare vizitator, indiferent de dispozitivul folosit.

Apari sus pe Google

Prin procese avansate de optimizare putem crește semnificativ șansele ca site-ul tău să apară sus în căutările pe motoarele de căutare (Google, Bing etc.).

Training înainte de livrare

Dacă dorești, putem aranja o sesiune specială de training în care îți arătăm cum să îți administrezi singur site-ul, din toate punctele de vedere.

Propriul tău blog

Putem atașa fiecărui site de prezentare un modul de blog pe care să poți posta ușor orice fel de conținut: text, galerie foto, filmulețe sau orice altceva.

Web design care aduce rezultate.

Soluțiile Faircrate se bazează întotdeauna pe propuneri concrete și cuantificabile. Nu livrăm niciodată un simplu site de prezentare, ci un set de soluții cu un impact real asupra profitabilității firmei tale.

 

webdesign

Întrebări frecvente

Am sintetizat în această secțiune cele mai frecvente întrebări pe care le primim referitoare la serviciul de web design.

Dacă dorești mai multe informații sau dacă ai o întrebare care nu se regăsește printre cele alăturate, nu ezita să ne trimiți un mesaj.

Cât durează crearea unui site?

Un site de prezentare cu aproximativ 5-7 pagini poate fi realizat într-o săptămână, dar cum fiecare site este unic, timpul poate varia drastic în funcție de complexitate. Dacă te grăbești, anunță account managerul tău Faircrate și putem găsi o soluție.

Cât costă un site de prezentare?

În funcție de complexitatea nevoilor tale și de timpul de livrare, prețul poate fluctua semnificativ. De exemplu, un site de 10-12 pagini cu conținut text și foto, inclusiv modul de blog, formulare de contact, optimizare tehnică și panou de administrare costă aproximativ €850. Trimite-ne un mesaj și îți putem oferi o cotație exactă, fără nicio obligație de achiziție.

Pot vedea câteva exemple?

Sigur! Am creat o secțiune specială în care am prezentat câteva dintre proiectele noastre recente, inclusiv site-uri de prezentare. Poți consulta oricând portofoliul nostru.

Pot avea galerii foto și filmulețe?

Bineînțeles! Orice site creat de noi poate include orice fel de media, nu doar fotografii sau clipuri video. Putem adăuga de la gif-uri până la hărți interactive, de la documente PDF până la tabele. În plus, putem stiliza aceste elemente în orice fel îți dorești.

Poate fi modificat de altcineva?

Da. Toate creațiile noastre sunt bazate pe tehnologii și platforme standardizate special pentru a fi modificate și de terți, dacă îți dorești acest lucru. Ține minte însă că dacă site-ul a fost modificat đin punct de vedere tehnic de către altcineva, garanția oferită de noi fiecărui site de prezentare creat poate fi afectată.

Pot fi modificate elemente?

Da! Toate elementele site-ului pot fi modificate oricând. Dacă suntem în perioada de dezvoltare, un membru al echipei noastre va menține o comunicare directă cu tine și orice cerință de modificare nu va fi taxată suplimentar, dacă aceasta este în limitele rezonabilului.
website de prezentare

Un site de prezentare unic, ajustat nevoilor tale specifice.

În universul Faircrate nu există două site-uri la fel. Asta pentru că fiecare creație a echipei noastre reprezintă un set unic de soluții pentru atingerea obiectivelor unice ale fiecărui client.

Web design dincolo de limite

Întotdeauna împingem limitele. Vrem ca fiecare pagină să fie o voce reprezentativă pentru tine și să treacă dincolo de limitele tradiționale de web design.

Site de prezentare care uimește

Vrem ca primul gând al fiecărui vizitator să fie „wow”. Dacă reușim să captăm atenția utilizatorilor, putem îndepliniși obiectivele de branding și de promovare pe care le ai.

Ești pregătit să ai propriul tău site?

Trimite cuiva interesat