Site de prezentare ONG

Verde Urban (ONG)

Asociație pentru salvarea spațiului verde

creare site ong verde urban

Servicii

Site de prezentare ONG

Web design
UI/UX
SEO on page
Grafică ilustrativă
Serviciu de licitații online

Verde Urban este o asociație non profit care și-a dorit un site de prezentare pentru a-și expune demersurile de menținere și extindere a spațiilor verzi din orașul Constanța.

După mulți ani de prezență doar pe rețelele de socializare și cu obiective clare, Verde Urban are acum propriul spațiu de exprimare liberă față de publicul său. Cu ajutorul acestui nou site de prezentare, Asociația Verde Urban a putut folosi noi tipuri de marketing pentru strângerea de fonduri precum licitații online.

Noua creație a fost legată de pagina de Facebook, iar pe site apar automat ultimele noutăți postate pe rețeaua de socializare. Cu un aspect modern dar elegant, bazat pe nuanțe de verde (cea mai potrivită culoare, evident), site-ul reprezintă hub-ul central al prezenței online a Asociației Verde Urban.

Vezi site-ul live | Alte proiecte

Ce a trebuit să livrăm?

Obiectivul

ONG-ul și-a dorit un site de prezentare care să ilustreze cât mai bine valorile sale și care să aibă o structură ușor de navigat. De asemenea, o platformă pe care să ruleze strângeri de fonduri și cu ajutorul căreia să atragă voluntari.

site de prezentare ong

Un site modern pentru un ONG modern

Rezultatul

creare site pentru ong
website pentru ong
creare site organizatii non guvernamentale
website onguri
creare site ong

Site-ul este esența imaginii tale online.

Shane McKenna

Ești gata să depășești limitele?

Cere acum soluții pentru creșterea organizației tale.

Trimite cuiva interesat